Download Lagu Via Vallen Tibo Mburi Mp3

VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]
Nama:VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]
Duration:00:05:17
Date:24 November 2018
View:510.9K
Genre:Unknown
Like:6.6K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Perdana Record
Source:Youtube

Download Lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu VIA VALLEN - TIBO MBURI [Official]

TITLE : Tibo Mburi
ARTIST : Via Vallen
Music : Om SERA
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : Daru (Ndarboy Genk) & Hendra Kumbara

Lirik Lagu Tibo Mburi

aku dewekan ning dalan prapatan
sakwise kowe ngajak bubaran
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe

saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

mlaku nem wulan aku iseh dewekan
krungu kabar kowe arep tunangan
senajan loro nanging kudu tak terimo
mugo wae sing apik nggo kowe




saktenane atiku durung biso nerimo
kowe gandeng karo uwong liyo
kowe ora ngerasakke sing tak rasakke
sing penting kowe bahagia, aku gampang

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

(aku ngerti kowe ora gampang
kadung suwe dewe bebarengan
nanging Gusti duwe dalan liyo
kowe kudu lilo, kowe kudu nerimo lan legowo)

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi

duh Gusti paringono aku kuat ati
mugo mugo oleh ganti sing luwih gemati
elingo, mugo kowe ora dadi gelo
mergo gelo lan kuciwo tibone ning mburi
(kowe kudu nerimo lan legowo)

Terima Kasih Sudah menonton Video ini
Jangan lupa like komen dan subscribe
Jangan beli VCD bajakan
Jangan reuplad dalam bentuk apapun
Terima Kasih

Related Lagu Mp3

BANTU SANCA 7 METER GANTI KULITBANTU SANCA 7 METER GANTI KULIT
Date : 11 December 2018
Didi Kempot Stasiun BalapanDidi Kempot Stasiun Balapan
Date : 13 March 2014

Most Populer Mp3

NDX AKA - KIDS JAMAN NOWNDX AKA - KIDS JAMAN NOW
Genre : Unknown
View : 1K
Fatin - Shoot Me NowFatin - Shoot Me Now
Genre : Unknown
View : 122.1K
Raisa - Teduhnya WanitaRaisa - Teduhnya Wanita
Genre : Unknown
View : 659.3K
Merpati - Sekilas Bayangmu HadirMerpati - Sekilas Bayangmu Hadir
Genre : Unknown
View : 866
Kau Telah Pergi - FaradhiyaKau Telah Pergi - Faradhiya
Genre : Unknown
View : 154.9K
Siti Badriah - Suamiku Kawin LagiSiti Badriah - Suamiku Kawin Lagi
Genre : Unknown
View : 8M
Lochness - Mengapa Kau Pergi 1996Lochness - Mengapa Kau Pergi 1996
Genre : Unknown
View : 4.5K
Padi Beri Aku ArtiPadi Beri Aku Arti
Genre : Unknown
View : 165.6K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us