Download Lagu Via Vallen Karma Mp3

VIA VALLEN - KARMA [Official]
Nama:VIA VALLEN - KARMA [Official]
Duration:00:04:34
Date:03 November 2018
View:870.6K
Genre:Unknown
Like:9.9K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Perdana Record
Source:Youtube

Download Lagu VIA VALLEN - KARMA [Official] Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu VIA VALLEN - KARMA [Official]

#viavallen #karma #omsera

TITLE : Karma
ARTIST : Via Vallen
Music : Om SERA
MUSIC LABEL : Perdana Record
Songwritter : Najat Braves (GUYON WATON)

KARMA LIRIK


Ojo salahke aku
Wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe
Tatu sumpah setiaku

Ojo salahke aku
Tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo
Kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Uwes cukup leh ku gawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku gawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane

Ojo salahke aku wes ngelarani atimu
Mergo kowe wes gawe tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku, tak pilih ninggalne kowe
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno karmane
Wolak walik dunyo kowe keno adzabe

Terima Kasih Sudah menonton Video ini
Jangan lupa like komen dan subscribe
Jangan beli VCD bajakan
Jangan reuplad dalam bentuk apapun
Terima Kasih

Related Lagu Mp3

Via Vallen SelowVia Vallen Selow
Date : 04 December 2018
NDX AKA Bojoku Ketikung ChordNDX AKA Bojoku Ketikung Chord
Date : 24 February 2016
Via Vallen Wegah KelanganVia Vallen Wegah Kelangan
Date : 14 September 2018

Most Populer Mp3

Al I tirof - Haddad Alwi & SulisAl I tirof - Haddad Alwi & Sulis
Genre : Unknown
View : 847.1K
Fatin - Ketika Tangan Dan Kaki BerkataFatin - Ketika Tangan Dan Kaki Berkata
Genre : Unknown
View : 211.8K
HAKIKAT SEBUAH CINTA IKLIM REMIXHAKIKAT SEBUAH CINTA IKLIM REMIX
Genre : Unknown
View : 2.4K
Atta Javatta - Sang KhalikAtta Javatta - Sang Khalik
Genre : Unknown
View : 173
Calvin Jeremy - Pemilik HatikuCalvin Jeremy - Pemilik Hatiku
Genre : Unknown
View : 4.3K
Iwan Fals - Masih Bisa CintaIwan Fals - Masih Bisa Cinta
Genre : Unknown
View : 270.7K
Ilir7 - BonekaIlir7 - Boneka
Genre : Unknown
View : 23.4K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us