Download Lagu Nella Kharisma Penak Konco Mp3

Nella Kharisma - Penak Konco
Nama:Nella Kharisma - Penak Konco
Duration:00:05:50
Date:14 November 2018
View:888.1K
Genre:Unknown
Like:4.9K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:MPR CREATIVA
Source:Youtube

Download Lagu Nella Kharisma - Penak Konco Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Nella Kharisma - Penak Konco

Singer : Nella Kharisma
Song Title : Penak Konco
SongWritter : Dhyen Om Wawes & Miga S.

Lirik

Bedo Ranemu Dalane
Karo Koe Aku Raono Bahagiane
Timbang Gelo, Mung Disio-Sio
Rasah Digawe Dowo Crito Iki
Tresno Rabakal Iso Nyawiji

Abot Kesel Sing Ngrasakke
Karo Koe Anane Ming Rame Wae
Soyo Ajur Polahmu Soyo Ngawur
Mikir Awakmu Dewe, Karepmu Dewe
Tanpa Kelingan Janji Awale

Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke
Kabeh Iki Wes Ono Dalane
Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare

Kowe Ratau Ngerteni
Roso Iki Kepati-Pati
Tibo Butuh Kowe Ngoleki
Aku Pie Kowe Ra Peduli

Ra Perlu Ngomogke Tresno
Yen Kui Mung Ngawe Loro
Ra Perlu Dolanan Roso
Awak Dewe Penak Konco

Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke
Kabeh Iki Wes Ono Dalane
Percoyo Wae Gusti Mboten Nate Sare

Kowe Ratau Ngerteni
Roso Iki Kepati-Pati
Tibo Butuh Kowe Ngoleki
Aku Pie Kowe Ra Peduli

Ra Perlu Ngomogke Tresno
Yen Kui Mung Ngawe Loro
Ra Perlu Dolanan Roso
Awak Dewe Penak Konco

Hooooo.....
Awak Dewe Penak Konco

Pancen Iki Dudu Jodone
Rasah Di Peksakke

Related Lagu Mp3

MUTIK NIDA TIKET SUARGOMUTIK NIDA TIKET SUARGO
Date : 13 September 2018
Didi Kempot Stasiun BalapanDidi Kempot Stasiun Balapan
Date : 13 March 2014
Nella Kharisma GESER KIRI KANAN HDNella Kharisma GESER KIRI KANAN HD
Date : 08 November 2018

Most Populer Mp3

Tahta - Kau Yang Aku MauTahta - Kau Yang Aku Mau
Genre : Unknown
View : 52.7K
Danilla - Senja Diambang PiluDanilla - Senja Diambang Pilu
Genre : Unknown
View : 123.1K
TheOvertunes - Cinta AdalahTheOvertunes - Cinta Adalah
Genre : Unknown
View : 1.7M
Kopereggae - Gimbal Bukan KriminalKopereggae - Gimbal Bukan Kriminal
Genre : Unknown
View : 135.2K
Iwan Fals - Hadapi SajaIwan Fals - Hadapi Saja
Genre : Unknown
View : 631.1K
DJ Papinka Masih MencintaiNyaDJ Papinka Masih MencintaiNya
Genre : Unknown
View : 4.9K
Nidji - Hara TanahNidji - Hara Tanah
Genre : Unknown
View : 591
Nidji - Trying To Find YouNidji - Trying To Find You
Genre : Unknown
View : 283
Radja - SeandaninyaRadja - Seandaninya
Genre : Unknown
View : 402.1K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us